Din meditation er nu sendt til din e-mail

Som tak får du et unikt tilbud

Brug koden NYTMEDLEM
og få adgang til alt vores selvkærlige indhold i
2 måneder for kun 29 kr. pr. md.
(normal pris: 179 kr. pr. md.).

Vi glæder os til at guide dig hele vejen.

Få 2 måneders adgang for kun 29 kr. pr. md.

Du ved, at du trænger til forandring. Du kan mærke det, men du ved ikke hvordan du skal gribe det an.
Du ved bare, at du trænger til at få det bedre: større ro og overskud og færre spændinger, ubalancer, bekymringer, tankemylder og stress. Dette er løsningen for dig! Lad os tage dig i hånden og guide dig hele vejen — i dit tempo, skridt for skridt. Som medlem af SmoonClub får du fuld adgang til 350 guidede yoga-, meditation- og selvudviklings sekvenser, som alle er designet til at støtte dig på din rejse mod kropslig- og mental forandring.

Førpris: 179 kr. pr. md.
Nu kun: 29 kr. pr md.
*Ingen binding, afmeld når som helst

Som medlem får du adgang til:

yoga

meditationer

selvudviklende lydfiler

åndedrætsøvelser

affirmationer

forløb

I fortjener den største ros. Hver gang jeg sætter mig og udfører noget i SmoonClub: om det er yoga, meditation eller hele jeres palette, så er det med stor og dyb taknemmelighed. Startede med det fysiske nakkeforløb og meldte mig derefter straks ind i SmooonClub. Det er så fint og gør så meget dets virkning, samt Pernilles dybe viden, der er så inspirende og lindrende. I bliver så meget anbefalet til både familie og venner. I er og kan noget særligt.

Sigrid Tange

Jeg vil give de største anbefalinger til SmoonClub. Jeg har haft en del uro i kroppen, tankemylder og søvnproblemer det sidste stykke tid. Jeg fik smoonclub anbefalet af en veninde og meldte mig ind. Jeg haft stor glæde af både meditation og yoga. Yoga er for mig blevet en god og blid måde, at bevæge mig på og mærke efter i min krop. Meditationen er et godt redskab til at give mig ro mentalt og fysisk inden jeg skal sove. Jeg har oplevet en kæmpe forandring efter en måneds brug. Jeg har døjet med søvnløshed, men dette er blevet begrænset og jeg oplever selv mere overskud i hverdagen og en indre ro i kroppen.

Anne Karup

smoonclub er for dig der vil:

Forløse spændinger & fastlåste følelser
Forebygge stress & angst
Reducere tankemylder
Slippe kontrol & frygt
Få mere energi & overskud
Finde ind til din indre kerne
×
@font-face { font-family: "theseason"; src: url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-lt]?542") format("[otf]"); url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-reg]?542") format("[otf]"); } h1, h1 a, h2, h2 a, h3, h3 a, h4, h4 a, h5, h5 a, h6, h6 a, #nav li a, div.title a, .headline, .subtitle { font-family: 'theseason-lt' !important; }