ODPAG KROPSTERAPIENS HELBREDENDE KRAFT

Din vej til større velvære

Føler du dig træt, stresset eller i konstant ubalance? Så er det på tide at lytte til din krop og give den den omsorg, den fortjener.

Uanset om du kæmper med fysiske smerter, følelsesmæssig stress eller bare ønsker at styrke forbindelsen til din krop, kan kropsterapi hjælpe dig til større velvære og livskvalitet.

Jeg fokuserer, under behandlingen, på sammenhængen mellem krop, sind og sjæl for at finde og løse rodårsagen til dine ubalancer, smerter og skavanker. Jeg kombinerer en række teknikker, herunder massage, dybe stræk, åndedrætsøvelser, pulseringer og energiarbejde. Jeg tilpasser altid hver session, så den imødekommer netop dig og dine individuelle behov.

Gennem kropsterapi kan du opleve:

Reduceret stress og angst: Lad spændinger smelte væk og slip dine bekymringer, mens du får en dyb følelse af afslapning.

Øget kropsbevidsthed: Lær at lytte til din krops signaler og forstå, hvad den har brug for for at fungere optimalt.

Genoprettet balance: Få din krop tilbage i balance ved at frigøre blokeringer og stimulere energistrømmen gennem din krop.

Bedre kropsholdning og fleksibilitet: Gennem målrettet arbejde kan vi hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning og øge din fleksibilitet.

Øget velvære og livskvalitet: Oplev en dybere følelse af velvære og balance, der strømmer gennem hele dig, så du kan møde hver dag med en forfrisket og revitaliseret følelse.

Jeg havde fornøjelsen af at opleve kropsterapi for første gang, og jeg må sige, at det var en helt unik og givende oplevelse. Fra det øjeblik jeg trådte ind i Pernilles rum, følte jeg mig mødt med en varm og indbydende energi. Pernille var utrolig dygtig til at lytte til mine bekymringer og spørgsmål og skabte en tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor jeg følte mig fuldstændig afslappet og i gode hænder. Efter behandlingen kunne jeg mærke en markant forskel i min krop. Spændinger, som jeg havde båret rundt på i lang tid, var blevet løsnet, og jeg følte en lethed. Jeg har fået en meget større bevidsthed om min krop og mine egne behov, hvilket er utroligt givende.

Mette

Pernille er ekstremt professionel, men samtidig medfølende og hjertevarm. Jeg føler mig altid tilpas i hendes kyndige hænder. Hun er god til at aflæse mine behov og åndedrætsteknikker under behandlingen. Hun løsner ikke fysiske spændinger, men åbner også op for en følelsesmæssig frigørelse, jeg ikke havde forventet. I dagene efter en behandling mærker jeg altid stor effekt på min krop og med tiden har jeg genfundet en forbindelse til mig selv, som jeg desværre havde mistet på vejen. Jeg kan ærligt sige, at kropsterapi har ændret mit syn på velvære og selvomsorg. Det Pernille kan er helt fantastik og noget jeg kun kan anbefale alle at prøve.

Sofie

Kropsterapi er for dig der vil:

Forløse spændinger & fastlåste følelser
Forebygge stress & angst
Reducere tankemylder
Slippe kontrol & frygt
Få mere energi & overskud
Finde ind til din indre kerne
×
@font-face { font-family: "theseason"; src: url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-lt]?589") format("[otf]"); url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-reg]?589") format("[otf]"); } h1, h1 a, h2, h2 a, h3, h3 a, h4, h4 a, h5, h5 a, h6, h6 a, #nav li a, div.title a, .headline, .subtitle { font-family: 'theseason-lt' !important; }