En forløsende, styrkende og selvkærlig weekend

Efterårs retreat i naturskønne Skagen

Vi inviterer dig til at deltage i vores eksklusive yoga retreat i Skagen. Her vil du trække vejret dybt og fordybe dig i dig selv og kroppens sprog. I denne tid, hvor naturen skifter farve og bladene falder af træerne for at forberede sig på en ny cyklus, er det også tid til, at du giver slip på det gamle og omfavner det nye. Når du giver slip, vokser du.

På dette retreat tilbyder vi en selvkærlig kombination af dynamiske yogaøvelser, dybe, blide stræk, beroligende meditationer og styrkende affirmationer. Du vil opleve en dyb forbindelse med dig selv, forløse det gamle og genopbygge din indre styrke. Retreatet er skabt til at give dig mulighed for at pleje både din krop og dit sind.

Vi har valgt den smukke beliggenhed ved kanten af Skagen, hvor det rolige Hjorths Badehotel danner rammen om dette skønne retreat.


Din guide: Pernille Skall
Hvornår: 11. til 13. oktober
Hvor: Hjort badehotel i SkagenScroll ned for at reservere din plads

Det kan du se frem til

Frigørende yogasessioner:
Gennem dynamiske yoga øvelser og dybe stræk, der ærer efterårets tema, vil du frigive spændinger og åbne op for nye muligheder. Du vil mærke din krop følge naturens rytme og slippe det, der ikke længere tjener dig. Du kan være med uanset niveau.

Meditation og refleksion:
Dyk ned i dybe meditationer og refleksionsøvelser, der hjælper dig med at give slip på gamle mønstre og tankemønstre. Skab plads til indre fred og ro, mens du forbereder dig på at omfavne det nye.

Åndedrætsøvelser:
Dybt i åndedrættet findes nøglen til forvandling og indre fred. Vi dykker ned i åndedrættets kraft og lader det guide os gennem en rejse af forløsning, genopbygning og dyb indre forbindelse.

Naturoplevelser:
Gåture i Skagens betagende natur, hvor du kan lade dig inspirere af efterårets farver og føle energien skifte som bladene falder og forvandler sig. Mulighed for friske badeture i det skønne og vilde Vesterhav. 

Fællesskab, støtte og personlig vejledning:
Del din rejse med en gruppe ligesindede, der er klar til at støtte dig på din vej mod forvandling. Oplev kraften i at give og modtage støtte, mens du skaber dybe forbindelser med dine medrejsende.
Du vil få individuel støtte og vejledning. Vi skaber sammen et rum til at udforske, forløse og genopbygge.

Sunde vegetariske, gourmet måltider:
Du får indkvartering og fuld forplejning under hele opholdet. Du får serveret grønne, sunde måltider – herunder morgenmad, frokost samt 3-retters middage. Til hvert måltid får du serveret vand uden og med brus. Bestiller du andet til maden er det på egen regning.

Alle aktiviteter er frivillige, så du kan mærke efter og skabe lige præcis den weekend, du ønsker.

Dit ophold dag 1 til 3

Dag 1

14.00 -15.00:
Ankomst og indtjekning på Hjorts badehotel.

Hotellet er klar til at modtage dig kl. 14.00, men du er velkommen til at komme før tid og nyde en lækker frokost. Jeg står klar til at modtage dig i yogasalen kl. 15.15 og glæder mig til at guide dig.

15.15 - 16.15:
Yoga for fordøjelsen & hormonsystemet

18.00 - 20.00:
3 retters middag

20.00 - 20.30:
Dyb afspændings- og sovemeditation

Dag 2

08.00 - 09.00:
Detox yoga – giv slip

09.00 -10.00:
Morgenmad

10.30 -13.00:
Nature Walk

13.00- 14.00:
Frokost

15.30 – 17.00:
Stress fri yoga med eftermiddagssnack

18.00 – 20.00:
3 retters middag

20.00 – 20.30:
Sovemeditation

Dag 3

08:00-09:00:
Energigivende yoga

09:00-10:00:
Morgenmad

10:00-11:00:
Afrejse. Tak for nu og på gensyn.

Jeg glæder mig til at guide dig og dele denne fantastiske oplevelse med dig.

Book dit ophold nedenfor.

Booking & priser

Adresse:
Hjorts Badehotel, Kandebakkevej 17, 9990

Din guide:
Pernille Skall

Priser:
Enkeltværelse: 5.799 ,- pr. person
Delt værelse: 4.999 ,- pr. person

Du kan booke et enkelt værelse eller et delt dobbeltværelse - enten med en du kender i forvejen og ellers sammensætter vi værelserne efter køn. Rejser du sammen med en ven eller partner, så informer os blot herom på online@smoon.dk, og så får I selvfølgelig et værelse sammen.

Alt dette er inkluderet:
Prisen inkluderer indkvartering og fuld forplejning under hele opholdet. Du får serveret grønne, sunde måltider – morgenmad, frokost og 3-retters middage.

Du guides dagligt gennem yoga og meditation, som omfatter to morgenklasser på 60 minutter, to eftermiddagsklasser på 90 minutter og to aftensklasser på 30 minutter. . Yogamåtter er til rådighed på hotellet, så du behøver ikke medbringe din egen. Alle værelser har toilet og bad.

Du kan vælge at booke et enkeltværelse eller et delt dobbeltværelse – det kan være med en du kender, men vi kan også sammensætte værelser. Rejser du med en ven eller partner, så informer os, så I får værelse sammen.

Prisen dækker ikke transport til og fra Skagen - den skal du skal arrangere selv. Ønsker du andet drikke til måltiderne end det inkluderede, er det tilkøb.

Tilmeldingen er bindende. Der tages forbehold for ændringer i dagsprogrammet. I tilfælde af aflysning refunderes hele beløbet. Har du yderligere spørgsmål, skriv til os på online@smoon.dk

×
@font-face { font-family: "theseason"; src: url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-lt]?542") format("[otf]"); url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-reg]?542") format("[otf]"); } h1, h1 a, h2, h2 a, h3, h3 a, h4, h4 a, h5, h5 a, h6, h6 a, #nav li a, div.title a, .headline, .subtitle { font-family: 'theseason-lt' !important; }