Grib chancen

2 måneders gratis medlemskab

Få fuld adgang til vores 350+ guidede yogasekvenser, meditationer og affirmationer, som alle er designet til at hjælpe dig ud af stresstilstand og i stedet efterlade dig med en følelse af lethed, både fysisk og følelsemæssigt. Du vil mærke en styrke og ro helt indefra og udover at blive stærkere, mere tonet og mere fleksibel, så vil du opleve at mange af dine symptomer (hovedpine, søvnproblemer, inflammation og vægtproblemer) forsvinder.

Ingen binding, opsig når som helst.
Gælder kun nye medlemmer.

Brug koden
'MORSDAG'

SmoonClub er for dig der vil:

Transformere krop og sind
Tone og styrke kroppen
Slippe af med oppustethed og overskydende vægt
Genoprette balance i hormoner og fordøjelse
Frigive stress og ophobede følelser
Få mere energi og overskud
Opleve større ro og nærvær
Slippe begrænsende overbevisninger og lære at tro på dig selv
Lære at elske og acceptere dig selv

Som medlem får du adgang til:

Følelsesregulerende øvelser

Beroligende yoga

Dynamisk yogatræning

Meditationer

Affirmationer

Åndedrætsøvelser

I fortjener den største ros. Hver gang jeg sætter mig og udfører noget i SmoonClub: om det er yoga, meditation eller hele jeres palette, så er det med stor og dyb taknemmelighed. Startede med det fysiske nakkeforløb og meldte mig derefter straks ind i SmooonClub. Det er så fint og gør så meget dets virkning, samt Pernilles dybe viden, der er så inspirende og lindrende. I bliver så meget anbefalet til både familie og venner. I er og kan noget særligt.

Sigrid Tange

Jeg vil give de største anbefalinger til SmoonClub. Jeg har haft en del uro i kroppen, tankemylder og søvnproblemer det sidste stykke tid. Jeg fik smoonclub anbefalet af en veninde og meldte mig ind. Jeg haft stor glæde af både meditation og yoga. Yoga er for mig blevet en god og blid måde, at bevæge mig på og mærke efter i min krop. Meditationen er et godt redskab til at give mig ro mentalt og fysisk inden jeg skal sove. Jeg har oplevet en kæmpe forandring efter en måneds brug. Jeg har døjet med søvnløshed, men dette er blevet begrænset og jeg oplever selv mere overskud i hverdagen og en indre ro i kroppen.

Anne Karup

Skynd dig før det er for sent
Brug koden MORSDAG og indløs to måneders gratis medlemskab

Ingen binding, opsig når som helst.
Gælder kun nye medlemmer.

Vi glæder os til at guide dig og blive en del af din rejse.

Kærligst Pernille
& Anne Sofie

×
@font-face { font-family: "theseason"; src: url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-lt]?523") format("[otf]"); url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-reg]?523") format("[otf]"); } h1, h1 a, h2, h2 a, h3, h3 a, h4, h4 a, h5, h5 a, h6, h6 a, #nav li a, div.title a, .headline, .subtitle { font-family: 'theseason-lt' !important; }