OPGRADER dit medlemskab TIL ET ÅRLIGT ABONNEMENT

SPAR OP TIL 40%

Vi er så begejstrede for at kunne tilbyde dig en ekstraordinær mulighed for at fordybe dig i din selvudvikling og samtidig spare penge hver eneste måned. I SmoonClub finder du mere end 350 selvkærlige sekvenser, som alle er skabt ud fra det formål, at forbedre dit velvære og berige din dagligdag. Lige nu tilbyder vi dig muligheden for at nyde de ekslusive fordele vi har skabt til dig samtidig med, at du sparer penge hver måned.

Du fortjener nemlig tid og omsorg til dig selv i din hverdag. Når du prioriterer dig selv, får du automatisk mere overskud til alt og alle omkring dig. Det er ikke egoistisk at vælge dig selv til, det er tværtimod kærligt og nødvendigt.

Uanset om du ønsker dyb ro eller øget energi, kan du være sikker på at finde præcis det, du søger, i vores omfattende udvalg af yoga, meditationer, affirmationer og lydfiler. 

Tag næste skridt på din rejse og forpligt dig til et årligt medlemskab i SmoonClub.  

Er du endnu ikke medlem?

Hvis du ikke allerede er medlem af SmoonClub, så har du selvfølgelig også muligheden for at benytte dig af dette unikke tilbud.

Tilgå indhold, når det passer dig

Selvkærligt bibliotek med 350+ sekvenser

Tilgå nemt alt indhold via browser eller app

Cast via Chromecast eller Airplay

Nyt indhold hver uge

Vi guider dig hele vejen!

Jeg suger indholdet i denne klub til mig - der er så meget kærlighed og bevidsthed hele vejen rundt - både ift. det indre og det ydre. Jeg er så glad for, at jeg blev for medlem, for der er virkelig meget værdi i den her klub.

Heidi Lili

I fortjener den største ros. Hver gang jeg sætter mig og udfører noget i SmoonClub: om det er yoga, meditation eller hele jeres palette, så er det med stor og dyb taknemmelighed. Startede med det fysiske nakkeforløb og meldte mig derefter straks ind i SmooonClub. Det er så fint og gør så meget dets virkning, samt Pernilles dybe viden, der er så inspirende og lindrende. I bliver så meget anbefalet til både familie og venner. I er og kan noget særligt.

Sigrid Tange

Jeg vil give de største anbefalinger til SmoonClub. Jeg har haft en del uro i kroppen, tankemylder og søvnproblemer det sidste stykke tid. Jeg fik smoonclub anbefalet af en veninde og meldte mig ind. Jeg haft stor glæde af både meditation og yoga. Yoga er for mig blevet en god og blid måde, at bevæge mig på og mærke efter i min krop. Meditationen er et godt redskab til at give mig ro mentalt og fysisk inden jeg skal sove. Jeg har oplevet en kæmpe forandring efter en måneds brug. Jeg har døjet med søvnløshed, men dette er blevet begrænset og jeg oplever selv mere overskud i hverdagen og en indre ro i kroppen.

Anne Karup

smoonclub er for dig der vil:

Forløse spændinger & fastlåste følelser
Forebygge stress & angst
Reducere tankemylder
Slippe kontrol & frygt
Få mere energi & overskud
Finde ind til din indre kerne

Som medlem får du adgang til:

yoga

meditationer

selvudviklende lydfiler

åndedrætsøvelser

affirmationer

forløb

×
@font-face { font-family: "theseason"; src: url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-lt]?523") format("[otf]"); url("//smoonclub.dk/cdn/shop/t/6/assets/[theseason-reg]?523") format("[otf]"); } h1, h1 a, h2, h2 a, h3, h3 a, h4, h4 a, h5, h5 a, h6, h6 a, #nav li a, div.title a, .headline, .subtitle { font-family: 'theseason-lt' !important; }